Tävlingsresultatet

Foto: Lina Juul
 
Hade ingen vidare lust på lördagen att fara och tävla på söndagen. Men jag bet ihop och jag är väldigt glad att vi for till Vindeln. Hon är som vanligt snäll på ny plats och vi har henne uppstallad i transport.
I vindeln bjöds det på strålande sol och det var väldigt varmt.
 
På framridningen till LB:0 var hon riktigt fin ändå från början, red fram ca 25min därav skritt  på nästa 15min. Provade bara nån kort galopp i båda varven och travade fram henne. Kände på start och stopp.
Väl inne på banan skötte hon travprogramet väldigt bra, galoppen var också bra, sen kom lite mer trav där hon blev lite springig, men i det stora hela är jag jätte nöjd, dock gjorde jag många misstag i själva programmet eftersom det var länge sen jag red de och hade inte tittat ordentligt innan jag skulle starta, men vi landade på 64% och fick oss en vit rosett eftersom vi bara var 2 startande i den klassen.
 
Efter klassen fick Noppan lite vatten men jag hann inte hoppa av så hon fick dricka sen var det bara att börja jobba lite mer. Provade nån skänkelvikning, lite förvänd galopp och ryggningar och överlag kändes hon väldigt lydig.
Väl inne på bana var hon rätt seg, fick lite för lite trav, jag gjorde lite små missar här också men hon gjorde allt och jag får skylla mig själv. vi slutade på 63 % i LA:1 och det blev procent rekord! :)
 
Nu laddar vi inför meeting på SURF om två veckor. Känns som lite har släppt sen förra året då vi tävlade, hon har blivit betydligt lugnare på banan men bättre kan vi! :)